IMG 6482 v2
Værdi for dig

Værdiskabende partnerskab

Når du bliver kunde hos Tora gør vi alt for, at vores samarbejde bliver til et værdiskabende partnerskab. Det indlysende er naturligvis, at vi leverer den bedste kvalitet, at vi leverer til tiden og at vi altid er fleksible i vores tilgang til det fælles samarbejde.

icon-quality

Den bedste kvalitet

Hos Tora er vi fokuseret på kvalitet i alt, hvad vi beskæftiger os med. For os drejer kvalitet sig både om produktkvalitet og om etiske værdier, og dette er forankret i vores måde at drive virksomhed på. Vi tilstræber at overstige vore kunders forventninger til vore produktydelser, service og deres oplevelser med vores organisation. Kvalitetsprocedurerne er beskrevet i vores kvalitetsledelsessystem og vi er ISO 9001 certificeret.

icon-dependable

Levering til tiden

At få sine produkter leveret til tiden og det korrekte sted er essentielt for alle vores kunder. Vores moderne ERP-system gør det let for dig at være kunde hos os, da vi hurtigt kan beregne kvalitet, pris og leveringstidspunkt. 99% af alle Toras leverencer bliver leveret til tiden. Vi arbejder løbende på, at få den sidste procent med.

icon-flexible

Masser af fleksibilitet

Fleksibilitet er ikke et ord vi har opfundet, selv om mange af vores kunder mener det. Vi lever i en verden, hvor alt går hurtigere og hurtigere, og hvor et emne eller en større ordre skal leveres hurtigst muligt. Derfor lægger vi hos Tora stor vægt på, at vores produktion og vores medarbejdere er fleksible og gearet til hurtig omstilling, når der er behov for det.

icon-partnership

Vores partnerskab

Hos Tora tilstræber vi at have tæt kundefokus og opbygge partnerskaber med vores kunder. Det sker blandt andet ved, at vi hjælper med at forbedre og innovere kundens produkt. Vi ønsker at være en værdiskabende samarbejdspartner, som hjælper vores kunder med at få det bedste produkt til prisen. En del af partnerskabet er at skabe totalløsninger og sørge for, at der er styr på alle processer i kunderejsen.