TORA A/S udfører tyndpladebearbejdning på fleksible, højteknologiske og fuldautomatiske produktionslinjer fra Salvagnini - lige fra råmateriale til komplet færdigbukkede kabinet dele uberørt af menneskehånd. Produktionsmængde, materialevalg, krav til overflade og snitkant er afgørende for, hvilken teknik (laser eller stans) vi anvender til den specifikke opgave. Vi går i et tæt samarbejde med kunderne omkring optimale løsninger.

Fremstilling af tyndpladedele er et område, hvor TORA A/S har skabt stor vækst i de seneste år. Dette skyldes blandt andet stor fleksibilitet og høj effektivitet, hvilket er grundlag for konkurrencedygtige priser. Der fremstilles emner i kobber, varmgalvaniseret, rustfri og polycarbonat plade. TORA A/S har udviklet sig via investering i det sidste nye teknologiske udstyr. TORA A/S satser på automatløsninger, så positionen som en af markedets førende bibeholdes. TORA A/S favner bredt, når det gælder tyndpladebearbejdning. En effektiv maskinpark, dygtige medarbejdere og gode samarbejdspartnere er garantien for, at ingen opgave er for svær.


Kantbukning
TORA A/S råder over en bred pallette af bukkemaskiner med forskellige styrker. Alt efter emnets udformning, kompleksitet og det ønskede output vælger vores medarbejdere den helt rigtige proces. Vores Salvagnini og Gasparini automatbukkere er blandt verdens bedste kantbukkere på sit område. De benytter bukkemetode, der bevirker, at du i det rette materiale har en ekstrem høj gentagelsesnøjagtighed. Bukke systemet gør, at man stort set kan eliminere tilbagefjedring. Der er desuden taget højde for variationer i materiale tykkelsen - ikke blot over tid, men også for det enkelte emne. De mere traditionelle kantbukkere har også store fordele. Hos TORA A/S har vi blandt andet seks stk. Gasparini, der er kendetegnet ved høj præcision og et meget højt output. Maskinerne er elektriske og ergonomiske, så medarbejderen sidder godt, mens der produceres.

Laserskæring
Laserskæring er den bedst egnede teknik til plader med komplekse konturer. TORA A/S kan håndtere opgaver med en materiale tykkelse på op til 20 mm og i en maksimal pladedimension på 3000 x 1500 mm. Laserskæring udføres enten på baggrund af kundens tegninger eller alternativt i samarbejde med TORA A/S' programmører.

Stansning
Stansning er et godt alternativ til laserskæring, når mængden er stor og opgaven skal løses hurtigt og rationelt. Stansning er specielt egnet til opgaver med lige udvendige rette konturer eller emner med avancerede hulmønstre samt emner med prægning og opformning.
TORA A/S udarbejder speciel tilpassede løsninger til komplekse hulbilleder eller konturer, hvor vi kombinerer stansning med laserskæring efter behov.

 
 

Kantbukning

Laserskæring

Stansning

Stansning