Lørdag d. 4. november havde vi dørene åbne for unge og deres forældre.

Åbent hus arrangementet var en del af Industriens Uge, hvor Business Kolding i samarbejde med virksomheder i Kolding, skabte opmærksomhed om de mange karrieremuligheder og udfordringer, der er i industrien.

De besøgende hos TORA A/S fik en guidet rundvisning i den igangværende produktion, hvor de kunne se de automatiserede produktionslinjer fra blandt andet Salvagnini, samt forskellige stanse- og CNC maskiner med integrerede robotceller.

”Vi vil gerne have dem herud, så de får en indsigt i de spændende jobs, der er. En uddannelse i industrien er en god ballast, og så er der næsten jobgaranti og det er godt lønnet”, siger Jesper W. Jensen, administrerende direktør hos TORA.

Ud over et indblik i industrien fik de unge og deres forældre også information om uddannelsesforløbene for smed og maskiningeniør. Disse stod Hansenberg og Syddansk Erhvervsskole for, der havde stillet henholdsvis en praktikpladskonsulent og en virksomhedskonsulent til rådighed.

Onsdag d. 8. november 2017 havde vi hos TORA A/S fornøjelsen af at lægge lokaler til afholdelse af Jobcenter Kolding og Business Koldings arrangement Jobdating.
Jobdating er et arrangement, hvor virksomheder har mulighed for at møde flygtninge og jobklare ledige i en uformel snak, henover et rundstykke og en kop kaffe.

Formiddagen bød på besøg af ikke mindre end 10 virksomheder og 65 jobklare ledige. Der blev udvekslet CV, visitkort og materiale fra virksomheder og der blev snakket vidt og bredt omkring de jobmuligheder, virksomhederne kunne præsentere. Vi havde i anledningen også besøg af DRs P4, der rapporterede fra arrangementet. På baggrund af dette fik vi endnu mere besøg, da der også var enkelte initiativrige ledige lyttere, der hoppede i bilen og kom forbi – Godt gået!

TORA A/S takker Jobcenter Kolding og Business Kolding for at have fået muligheden for at være med til at skabe relation mellem jobsøgere og virksomheder. For TORA A/S har det betydet, at vi nu har en pulje af kvalificerede kandidater, som vi kan arbejde videre med.

TORA A/S blev nomineret af Foreningen Business Kolding i kategorien ÅRETS VIRKSOMHED 2016. Det var et stærkt felt med to andre virksomheder og kåringen fandt sted til et Awardshow den 23. februar 2017 på Comwell Kolding.
TORA A/S løb dog desværre ikke med titlen denne gang.

I september lavede Teknovation en artikel om TORAs nye 4 kilowatt-fiberlaser-skæremaskine.

Læs hele artiklen her.