Lørdag d. 4. november havde vi dørene åbne for unge og deres forældre.

Åbent hus arrangementet var en del af Industriens Uge, hvor Business Kolding i samarbejde med virksomheder i Kolding, skabte opmærksomhed om de mange karrieremuligheder og udfordringer, der er i industrien.

De besøgende hos TORA A/S fik en guidet rundvisning i den igangværende produktion, hvor de kunne se de automatiserede produktionslinjer fra blandt andet Salvagnini, samt forskellige stanse- og CNC maskiner med integrerede robotceller.

”Vi vil gerne have dem herud, så de får en indsigt i de spændende jobs, der er. En uddannelse i industrien er en god ballast, og så er der næsten jobgaranti og det er godt lønnet”, siger Jesper W. Jensen, administrerende direktør hos TORA.

Ud over et indblik i industrien fik de unge og deres forældre også information om uddannelsesforløbene for smed og maskiningeniør. Disse stod Hansenberg og Syddansk Erhvervsskole for, der havde stillet henholdsvis en praktikpladskonsulent og en virksomhedskonsulent til rådighed.